Van Valisi Balcı'dan kazaya ilişkin açıklama

Van’ın Gürpınar ilçesinde yolcu minibüsü ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazası sonrası olay yerine giderek incelemelerde bulunan Van Valisi Ozan Balcı, açıklamalarda bulundu.
Kaza, Gürpınar-Başkale kara yolu üzerindeki Güzeldere Tüneli yakınlarında gerçekleşti.
Edinilen bilgilere göre, sürücülerden birinin direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu minibüs ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın etkisiyle araçlardan biri yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı.
Kaza yerine giderek incelemelerde bulunan Van Valisi Ozan Balcı, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Kamyonetle bir minibüsün çarpışması sonucu 6 vatandaşımız hayatını kaybetti, 4’ü ağır olmak üzere 13 vatandaşımız da yaralı olarak sağlık kuruluşlarına sevk edildi. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Sağlık birimlerimiz, AFAD, jandarma ve ilgili tüm ekipler gerekli müdahaleyi yapıyor. Temennimiz, yaralılarımızın en kısa sürede sağlıklarına kavuşmasıdır.”
Ölü sayısı arttı
Vali Balcı'nın açıklamasının ardından kazada ağır yaralanan bir kişinin daha hayatını kaybettiği bildirildi.
Hayatını kaybedenler otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ağrı merkeze bağlı Anakaya (Melleosman) köyünde hayvanları otlattığı sırada yıldırımın isabet ettiği 20 yaşındaki genç ağır yaralandı.
Adana'nın Seyhan ilçesinde seyir halindeki araca düzenlenen silahlı saldırıda bir kişi yaralandı.
Yapılan operasyonlarda, 21 bin 672 adet Sentetik Ecza hap ele geçirilirken, 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.