Van'da 4 ton 600 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Van gerçekleştirilen Narkogüç-38 operasyonunda 4 ton 600 kilogram toz esrar ele geçirilirken konuyla ilgili yabancı uyruklu 1 kişi yakalandı.
45 ilde devam eden Narkogüç-38 Operasyonu kapsamında Van'da 4 ton 600 kilogram toz esrar ele geçirildi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, halkı zehirleyen uyuşturucu satıcıları ve organize suç örgütleriyle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini söyledi.
Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Narkogüç-38 Operasyonumuz 45 ilde devam ediyor. Zehir tacirlerine göz açtırmayacağız. Her an enselerindeyiz. Van Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve 6. Hudut Komutanlığı ile birlikte yürütülen operasyonda 4 ton 600 kilogram toz esrar maddesi ele geçirildi." ifadelerini kullandı.
Yakalanan yabancı uyruklu şüpheli sorgulanmak üzere gözaltına alındı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İzmir’in Menderes ilçesi açıklarında lastik bot içerisinde bir grup düzensiz göçmen yakalandı.
Muğla’dan Eskişehir’e gezi düzenleyen bir liseye ait öğrenci grubunda, dönüş yolunda rahatsızlık belirtisi görüldü.
Bursa merkezli üç ilde yürütülen operasyon kapsamında, yapılanmayla bağlantılı oldukları değerlendirilen 10 kişi gözaltına alındı.
Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, iklim değişikliğine bağlı kuraklık ve azalan su kaynakları nedeniyle planlı su kesintileri uygulanacağını duyurdu.