Yolcu otobüsü şarampole devrildi: 2 yaralı
Diyarbakır’ın Lice ilçesinde yolcu otobüsünün kontrolden çıkarak şarampole devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı. Otobüste sıkışan yaralılar, ekiplerin müdahalesiyle kurtarıldı.
Edinilen bilgilere göre, kaza öğle saatlerinde Lice ilçesi Fis Ovası mevkiinde meydana geldi. Plakası ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen yolcu otobüsü, kontrolden çıkarak şarampole devrildi.
Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, AFAD, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.
AFAD ekipleri, 7 personel ve 2 kurtarma aracıyla kazaya müdahale etti. Otobüste sıkışan 2 kişi, ekiplerin çalışmasıyla kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesinde görev yapan sualtı dalış ekibine, dalış güvenliği ve dalgıç sağlığı konusunda kapsamlı eğitim verildi.
Konya'nın Seydişehir ilçesinde çıkan orman yangınına, ekiplerin müdahalesi devam ediyor.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır Dışişleri Bakanı Bedir Abdulati ve Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan Al Suud ile yaptığı telefon görüşmelerinde Gazze barış planının uygulanmasında yaşanan aksaklıkları, Suriye’deki son gelişmeleri ve Hürmüz Boğazı’ndaki durumu ele aldı.
Şanlıurfa'nın merkez ve ilçelerinde UNESCO 'Dünya Mirası Gönüllüleri 2026 Kampanyası' kapsamında gerçekleştirilen projeyle 12 farklı ülkeden gelen gönüllüler, Göbeklitepe ve Taş Tepeler başta olmak üzere kentin önemli kültürel miras alanlarını ziyaret etti.