Yozgat'ta uyuşturucu operasyonu: Uyuşturucu ve ruhsatsız silah ele geçirildi
Yozgat'ın Yerköy ilçesinde uyuşturucu madde kullanımı ve satışının önlenmesine yönelik düzenlenen operasyonda sentetik kannabinoid, metamfetamin, uyuşturucu kullanım aparatları ve ruhsatsız silah ele geçirildi. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.
Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kullanımı ve satışının önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında Yerköy ilçesinde operasyon gerçekleştirdi.
Operasyonda sentetik kannabinoid, metamfetamin, uyuşturucu kullanım aparatı (pipe), içime hazır sıvı sentetik kannabinoid bulunan kova düzeneği ile ruhsatsız silah, şarjör ve fişek ele geçirildi.
Operasyon kapsamında yakalanan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
MAZLUMDER, Seyyid Kutub'un eserlerinin bazı soruşturmalarda suç unsuru olarak değerlendirilmesine tepki göstererek "Fikirler yasaklarla, sansürle veya toplatma kararlarıyla ortadan kaldırılamaz." açıklamasında bulundu. Dernek, kolluk ve yargı makamlarını düşünce ve ifade özgürlüğüne saygılı davranmaya çağırdı.
Malatya'da şüphe üzeri durdurulan bir araçta 6 bin 50 adet sentetik ecza hap ve 12 gram esrar ele geçirilirken, 3 şüpheli gözaltına alındı.
Bursa'da son günlerde etkili olan yağışlar, barajların doluluk oranlarına olumlu yansıdı. Bursa genelindeki barajların doluluk oranı yüzde 68,73 olarak açıklandı.