İletişim Başkanı Altun: Bir gün elbet özgür olacak Filistin

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Filistin Halkıyla Uluslararası Dayanışma Günü" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Sosyal medya X'te paylaşımda bulunan Altun, "Bu soykırımı ancak 'insanlık ittifakı' durdurabilir. Bir gün elbet özgür olacak Filistin." ifadelerini kullandı.
420 gündür soykırımın devam ettiğini anımsan Altun, 1947'den beri işgal altındaki Filistin topraklarına yerleşimci istilasıyla başlayan sürecin, acı katliamlar ve 420 gündür girişilen soykırımla devam ettiğine dikkati çekti.
"Bu soykırımı ancak 'insanlık ittifakı' durdurabilir. Bir gün elbet özgür olacak Filistin." ifadelerini kullanan Altun, paylaşımında işgalcilerin yıllar içinde Filistin topraklarını işgali ve yaptığı katliamlara ilişkin görüntülerden oluşan videoya da yer verdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın KKTC'ye resmi bir ziyaret gerçekleştirecek. Ziyaret kapsamında yeni kamu binalarının açılışı yapılacak ve TEKNOFEST KKTC ödül törenine katılım sağlanacak.
Kentte etkili olan sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli yağışla birlikte yollar ve caddeler su birikintileri ile dolarken, sürücülere zor anlar yaşattı.
Batman’da hububat üretimini tehdit eden süne zararlısına karşı mücadele çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, KRT televizyon kanalında yayınlanan bir programda Sultan 2. Abdülhamid hakkında kullanılan ifadeler nedeniyle inceleme başlatıldığını duyurdu.