16 ilde FETÖ operasyonu: 28 gözaltı

Bitlis merkezli 16 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik yapılan operasyonlarda 28 kişi gözaltına alındı.
Bitlis merkezli 16 ilde FETö/PDY'e yönelik yapılan eş zamanlı operasyonlarda, aralarında meslekten ihraç edilen ve "Bylock" kullanıcısı olduğu iddia edilen eski emniyet personelleri ve yakınlarının da olduğu 28 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.
Konuyla ilgili Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, "Yapılan operasyon kapsamında aralarında şube müdürü, emniyet amiri ve komiser rütbesindeki şahısların da bulunduğu eski emniyet mensubu şüphelilerden Bitlis ilinde 10, diğer illerde de 18 olmak üzere toplam 28 şüpheli şahıs yakalanmış, yakalanması mümkün olmayan şüpheliler hakkında çalışmalar devam etmektedir." denildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
TBMM Genel Kurulu’nda söz alan HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, Hazreti Peygamber'i hedef alan ‘Leman’ isimli derginin cezasız kalmaması gerektiğini belirtti.
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), "Bugün bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya platformlarında yer alan, 'Doğalgaz dünyada yüzde 32 düştü, Türkiye’de yüzde 117 arttı' başlıklı haber ve paylaşımlar, kamuoyunu yanlış yönlendirmeye yönelik dezenformasyon içermektedir." açıklamasını yaptı.
Antalya Valisi Hulusi Şahin, "Yangınlar sonucunda toplam 53 hektarlık alan zarar gördü. Bu da yangın başına ortalama 2 hektardan daha az bir alanın yandığını gösteriyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aile kurumunu korumanın, aile değerlerini tüm yönleriyle muhafaza ederek gelecek nesillere güçlü bir miras bırakmanın kendilerinin en temel vazifesi olduğunu vurguladı.