Bakan Fidan, Katarlı mevkidaşıyla görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile görüştü.
Bakan Fidan, Katar Dışişleri Bakanı Al Sani ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Görüşmede, Katar ve Mısır’ın çabaları sonucunda işgal rejimi ve HAMAS’a sunulan çerçeve anlaşmasıyla ilgili son durum ele alındı.
Bakan Fidan, sözkonusu anlaşmaya Türkiye’nin verdiği desteği vurguladı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, son günlerde kamuoyunun gündeminde yer alan sahte diploma ve e-imza soruşturmalarına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.
Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin (GKRY) Doğu Akdeniz'de Cebelitarık bayraklı gemiyle Türkiye'nin Akdeniz'deki kıta sahanlığında "oldubitti girişimi" donanma unsurları tarafından engellendi.
Milli Savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, Suriye'de SDG'nin ülkenin siyasi birliği ve toprak bütünlüğüne zarar verdiğini vurguladı.
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), bazı kişilerin Emniyet Genel Müdürü ve Vali Mahmut Demirtaş’ın adını kullanarak, sahte e-posta adresleri üzerinden yanlış bilgiler paylaştığını ve kişisel veri talebinde bulunduğunu duyurdu.