Balıkesir'de çeşitli suçlardan yakalanan 42 kişi tutuklandı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla yapılan çalışmalarda hakkında arama kararı bulunan 124 kişi yakalandı.
Genel güvenliği ve asayişi sağlamaya yönelik Balıkesir il merkezi başta olmak üzere Ayvalık, Bandırma, Bigadiç, Burhaniye, Edremit, Erdek, Gömeç, Gönen, Havran, İvrindi, Manyas ve Susurluk ilçelerinde çalışma başlatıldı.
Yapılan çalışmalarda 124 aranan şahıs yakalanırken 42'si tutuklandı. Aramalarda 18 ruhsatsız silah ve bu silahlara ait 171 fişek, 14 ruhsatsız tüfek ve bu tüfeklere ait 69 kartuş ile 4 kurusıkı tabanca ve bu tabancalara ait 24 fişek ele geçirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Batman'da sivil toplum kuruluşları, Gazze'de yaklaşık iki yıldır süren saldırılar ve ambargolar nedeniyle yaşanan açlık ve dramı gündeme taşımak amacıyla sessiz oturma eylemi gerçekleştirdi. Katılımcılar, ellerindeki tencere, tava ve kaşıklarla sembolik bir mesaj vererek, dünyanın sessizliğine dikkat çekti.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Mevlid-i Nebi gecesinin, ümmetinin vahdetine, sünnetinin ihyasına, insanlığın hidayetine ve başta Gazzeliler olmak üzere bütün mazlumların kurtuluşuna vesile olmasını temenni etti.
Siyonist işgal rejiminin katliam ve ağır ablukası altındaki Gazze'de, aylardır açlık ve susuzlukla mücadele eden Müslümanların dramı her geçen gün derinleşiyor. Gıda ve insani yardımların girişine izin verilmediği Gazze'de çocuklar başta olmak üzere binlerce sivil açlıkla boğuşurken, dünyanın sessizliği tepkilere yol açıyor.
Kastamonu ve Karabük’te günlerdir devam eden orman yangınları nedeniyle bölgedeki birçok köy tedbir amacıyla tahliye edilirken, söndürme çalışmaları yoğun şekilde sürüyor.