Batman'da Kantar Köprüsü bağlantı yolu asfaltlanıyor
Batman’da Kantar Köprüsü’nün yapımı tamamlandıktan sonra 27 kilometrelik bağlantı yolu asfaltlama çalışmalarında sona yaklaşıldı.
Vali Yardımcısı Cihat Arık, İl özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir özer, Yol ve Ulaşım Müdürü Sait Üner, Makine İkmal Müdürü Celal Tan ile birlikte Kantar Köprüsü bağlantı yolu asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.
Yayladüzü köyünde başlayan ve yaklaşık 25 kilometre 1. kat asfaltı yapılan bağlantı yolunun son 2 kilometresinin asfaltlama çalışmaları da ekiplerin yoğun çalışması ile devam ediyor.
Yetkililer; 1. kat asfalt yapımının tamamlanmasının ardından 2. kat asfalt yapımına da en kısa sürede başlanacağını belirttiler.
Vali Yardımcısı Cihat Arık, İl özel İdaresi Genel Sekreteri Sn. Abdulkadir özer köprünün karşı yakasına geçerek asfaltlama çalışmaları ile ilgili incelemelerde bulundular. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Tefsir Anabilim Dalı Başkanı Öğr. Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Çelik, toplumda giderek yaygınlaşan ahlaki yozlaşmaya dikkat çekti.
Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan dışişleri bakanları arasında 8 Haziran'da İstanbul'da üçlü bir görüşme yapılacak.
Araştırmacı-Yazar Vahdettin İnce, Rahmi Koç'a tepki göstererek "Kürt kadınlarına, Kürtlerin özellikle en hassas oldukları namus mefhumuna yönelik bu çirkin saldırı, kabul edilemez." dedi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Rahmi Koç’un kamuoyunda tepki çeken ve Kürtleri inciten ifadelerine ilişkin açıklama yaparak, ayrıştırıcı ve ötekileştirici söylemlerin toplumsal barışa zarar verdiğini belirtti.