Bilim Kurulu toplantısı sona erdi: Kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığından toplanan Coronavirus Bilim Kurulu toplantısı yaklaşık 1 buçuk saat sürdü.
Son zamanlarda vakalarda dikkat çeken düşüşün ardından beklenen Bilim Kurulu toplantısı sona erdi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığındaki toplantı yaklaşık bir buçuk saat sürdü.
Toplantıda alınan kararlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 15.00'te Bilim Kurulu üyelerinin katılımıyla açıklanacak.
Kararlar arasında salgına ilişkin yeni dönemin yol haritası çizilmesi, başta okullar ve toplu taşıma olmak üzere maske kullanımıyla ilgili konuları yer alması bekleniyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Kurban Bayramı'nın paylaşma ve dayanışma ruhunu yaşatmak için harekete geçen Umut Kervanı Batman Derneği, bu yıl da binlerce ihtiyaç sahibi aileye kurban eti ulaştırmaya hazırlanıyor.
Hizbullah Cemaati Rehberi Muhterem Edip Gümüş, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda ümmetin bayramını tebrik ederek, şehit aileleri, tutukluları ve muhacir Müslümanları selamladı, yeryüzündeki zulmün ortadan kalkması için herkesi daha çok çalışmaya çağırdı.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Tüketicilerin güvenilir gıdaya ulaşmak en doğal hakkıdır. Biz de bakanlık olarak bütün arkadaşlarımızla birlikte bu hakkı sonuna kadar tavizsiz, toleransız korumaya devam edeceğiz.” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Ekonomi, dış politika ve güvenlik alanında attığımız adımları ‘Terörsüz Türkiye’ sürecimizle daha muhkem bir zemine oturttuk. ‘Terörsüz Türkiye’ menziline suhuletle vardığımızda daha güçlü, çok daha müessir bir geleceği, öyle inanıyorum ki hep birlikte kucaklayacağız.” dedi.