Bingöl'de Kaza: 8 yaralı

Bingöl'de Haserek kayak merkezinden dönen aile kaza yaptı. Meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı.
Haserek kayak merkezinden dönen bir aile Dikme Köyünde kaza yaptı. Meydana gelen kazada araçta bulunan 8 kişi yaralandı.
Alınan bilgilere göre, Bingöl Haserek kayak tesislerinden dönen bir ailenin bulunduğu ve şoförü ismi öğrenilemeyen 34 BC 4146 plakalı araç bilinmeyen bir neden dolayı şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada araç içinde bulunan 8 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen acil 112 sağlık ekipleri tarafından kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar, Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Uluslararası Aile Fuarı’nda “Ailede Pozitif İletişim” konulu bir seminer veren Prof. Dr. Nevzat Tarhan, iyiliğin hem yapanı hem de yapılanı etkileyen antidepresan etkisine dikkat çekerek, "İyilik artık bilimin de konusu hâline geldi." dedi.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yeni düzenlemeyle birlikte 6 ay, 1 ve 2 yıl ceza alan kişilerin sırasıyla; 9, 18 ve 36 gün cezaevine gireceğini söyledi.
HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Dr. Halef Yılmaz, İran ile işgal rejimi arasındaki savaşın sonucunda işgal rejiminin hiçbir askeri başarıyı gerçekleştiremediğini; buna karşılık İran'ın birçok kazanım elde ettiğini vurguladı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bölgedeki hava sahası kısıtlamalarının devam ettiğini açıklayarak, 24 Haziran itibariyle güncel durumu paylaştı.