Bitlis’te kaza: 1 ölü 2 yaralı

Bitlis-Diyarbakır Karayolu’nun 30’nci kilometresinde meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybederken 2 kişi yaralandı.
Akşam saatlerine doğru Bitlis-Diyarbakır Karayolu’nun 30’nci kilometresinde iki aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Alınan bilgiye göre Suriyeli vatandaşları taşıyan 21 MA 005 araçla plakası öğrenilmeyen TIR çarpıştı. Meydana gelen kazada araçta bulunan Suriye vatandaşları Muhammed ve İbrahim Halalı ile Seyit Ahmet Emin yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla Bitlis Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralanan İbrahim Halalı, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. (Şükrü Tontaş-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Hazreti Muhammed ve Hazreti Musa'yı karikatür çizimle hedef alarak hakaret eden Leman Dergisi Yazı İşleri Müdürü Aslan Özdemir, uçakta gözaltına alındı.
Ankara il genelinde 15 Temmuz 2025 tarihine kadar beklenen en yüksek hava sıcaklıklarının 38 derece civarında olacağı tahmin ediyor.
HÜDA PAR İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığı Srebrenitsa Soykırımı’nın yıldönümünde bir mesaj yayımladı.
PKK'nın silah bırakması kapsamında ilk aşama olarak bir grup örgüt elemanının Irak’ın Süleymaniye kentinde silahlarını ateşe verdiği bildirildi.