Bomba yüklü kamyonet imha edildi
Batman-Diyarbakır karayolu üzerinde bulunan Sinan Jandarma Karakolu önüne terk edilen bomba yüklü kamyonet kontrollü bir şekilde imha edildi.
Batman-Diyarbakır Karayolu üzerinde bulunan Bismil ilçesine bağlı Sinan Jandarma Karakolu önüne terk edilen bomba yüklü kamyonet kontrollü bir şekilde imha edildi.
Edinilen bilgilere göre, Batman-Diyarbakır karayolu üzerinde Sinan (Sinane) köyü yakınlarında bulunan jandarma karakoluna, dün gece 23.00 sıralarında kimliği belirsiz bir kişi tarafından şüpheli bir kamyonet terk edildi.
Kamyonet sürücüsü karanlıktan da faydalanarak mısır tarlalarına doğru kaçtı ve izini kaybettirdi.
Jandarma tarafından güvenlik amacıyla Diyarbakır-Batman Karayolu çift yönlü kapatıldı.
Yapılan incelemeler sonucu 5 ton bomba yüklü olduğu tespit edilen kamyonet boş bir araziye götürülere kontrollü bir şekilde infilak ettirildi.
Kaçan kamyonet sürücüsünün yakalanması için çalışma başlatıldı. (M. Fatih Akgül- İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dışişleri Bakanlığı, ABD’nin Sezar Yasası kapsamında Suriye’ye uyguladığı yaptırımları kaldırma kararını memnuniyetle karşıladı.
Şırnak’ın Cizre ilçesinde bir hayırsever tarafından yapımı tamamlanan ancak teslim edilmediği öne sürülen cami, madde kullanım alanı hâline geldi. Mahalle sakinleri, caminin bir an önce faaliyete girmesini istiyor.
TBMM Genel Kurulu’nda devam eden 2026 Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi görüşmeleri sırasında, kamu personeline 30 bin TL seyyanen zam yapılmasını öngören düzenleme geri çekildi.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Özgür Özel’in CHP'nin iktidar olması için yabancı ülkelerdeki partilerin desteğini talep etmesi vahim bir durumdur." dedi.