Bursalılar, Filistin'e destek standına yoğun ilgi gösteriyor

Siyonist işgalci çetenin Filistin’e yönelik yaptığı saldırılardan dolayı, Yetimler Vakfı Bursa Temsilciliğinin, Filistinli Müslümanlara destek amaçlı yardım standı çalışması devam ediyor.
Yurtiçi ve yurtdışında ihtiyaç sahibi yetim, öksüz ve kimsesizlere yönelik yardım çalışmalarında bulunan Yetimler Vakfı, Gazze'ye acil yardım çağrısıyla çalışma başlattı.
"Aksa Tufanı" operasyonu öncesinde farklı periyodlarla Filistin'e yardımlarını ulaştıran Yetimler Vakfı, işgal rejiminin Gazze'ye yönelik başlattığı son saldırılar dolayısıyla stant çalışmasına yöneldi.
Yetimler Vakfı Bursa Temsilciliğinin 15 Temmuz (Şehreküstü) Meydanında kurduğu Gazze’ye cil yardım standına hem büyükler hem de küçük çocuklar yoğun ilgi gösterirken kimi üniversite öğrencileri de kendi biriktirdikleri kumbara çantalarını yardım olarak bağışladıkları görüldü.
Yardım standına gelen çocuklardan kimisi ailesinden aldığı parasını, kimisi cebindeki harçlığı, kimisi de kumbarasında biriktirdiği paralarını bağışladı.
Vatandaşların mazlum Filistin halkına gösterdiği yardım hassasiyeti takdir topladı.
Gazze’ye Acil Yardım Standı hafta boyu devam edeceği bildirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist işgal rejimi güçlerinin Kudüs’ün kuzeyinde yer alan Kalendiya ve er-Ram bölgelerinde açtığı ateş sonucu 2 Filistinlinin yaralandığı bildirildi.
Mardin'in Artuklu ilçesinde halk ve medrese öğrencileri bir araya gelen HAMAS liderlerinden Sami Ebu Zuhri, burada yaptığı konuşmada, "İşgal rejimi ve onlara destek veren şer güçler, HAMAS'la anlaşmaya varmaları HAMAS'ı bir güç olarak kabul ettiklerinin itirafıdır. Trump'ın kendisi bile anlaşmada HAMAS'ı terör olarak kabul ettiği halde bu uzlaşıyla ilgili HAMAS'ın beyanını aldı ve sosyal medyada kendi hesabından bunu yayımladı." dedi.
HAMAS'ın gece saatlerinde 4 işgalci esirin cenazesini teslim etmesinin ardından, Refah Sınır Kapısı’nın bugün yeniden açacağı belirtildi.
HAMAS ile işgal rejimi arasında varılan anlaşmanın ardından 7 işgalci bugün Kızılhaç'a teslim edildiği belirtildi.