Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye devriminin birinci yılını tebrik etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Suriyeli kardeşlerimizin son bir yılda her türlü zorluğa, sabotaj girişimine ve kışkırtmalara rağmen katettiği yolu takdirle ve memnuniyetle karşılıyoruz." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yıllar süren bir zulüm düzeninin, çok ağır bedellerin, büyük acıların, türlü zorlukların ardından Suriyeli kardeşlerimizi özgürlüğüne kavuşturan 8 Aralık Devrimi’nin 1’inci yılını yürekten tebrik ediyorum." dedi.
"Devrik rejimin ve terör örgütlerinin saldırılarında şehit olan kardeşlerimizi rahmetle yâd ediyorum." ifadesini kullanan Erdoğan, şunları kaydetti:
"8 Aralık Suriye Hürriyet Günü’nde kardeş Suriye halkına Türkiye’nin en kalbî selam ve muhabbetlerini iletiyorum.
Suriyeli kardeşlerimizin son bir yılda her türlü zorluğa, sabotaj girişimine ve kışkırtmalara rağmen katettiği yolu takdirle ve memnuniyetle karşılıyoruz.
Suriye’nin toprak bütünlüğünün korunması, içeride tüm kesimleriyle toplumsal barışı sağlaması, huzur ve istikrar merkezi olarak bölgesinde temayüz etmesi için gereken her türlü desteği vermeye devam edeceğiz." (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Çekmeköy’de uyuşturucu operasyonu sırasında açılan ateş sonucu ağır yaralanan polis Emre Albayrak, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Mersin Yenişehir İlçe Müftüsü Seyfullah Aruk, evlilik çağındaki gençlere tavsiyelerde bulunarak evliliğin dinî, ahlaki ve toplumsal açıdan önemine dikkat çekti.
2026 bütçesinin Meclis aşaması yeni haftada Genel Kurul'da sürecek. Tatil günleri dahil aralıksız çalışacak Meclis, 14 gün boyunca bakanlıkların ve kurumların bütçelerini ele alacak.