Dışişleri Bakanlığından Şam'daki saldırıya kınama
Dışişleri Bakanlığı, Suriye'nin başkenti Şam'ın Hicaz bölgesinde bugün düzenlenen ve can kayıplarına yol açan saldırıyı kınadı.
Dışişleri Bakanlığı, Şam'ın Hicaz bölgesinde düzenlenen ve can kayıplarına yol açan saldırıyı kınadı.
Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Suriye'nin başkenti Şam'ın Hicaz bölgesinde bugün gerçekleştirilen ve can kayıplarına yol açan saldırıyı güçlü şekilde kınıyoruz.
Bu menfur saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Hayatını kaybedenlerin yakınlarına ve Suriye halkına taziyelerimizi sunuyoruz.
Suriye'de sürdürülebilir istikrar ve güvenliği tesis etme yolunda kaydedilen gelişmeyi sekteye uğratmayı amaçlayan bu tür girişimlere ve toplumsal huzuru bozmaya çalışan çevrelere karşı en iyi yanıtın, birlik ve beraberliğini muhafaza etmek suretiyle yine Suriye halkı tarafından verileceğine olan inancımız tamdır.
Türkiye, bu süreçte Suriye'yle dayanışmasını sürdürecektir." (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Bingöl Kadın Kolları, siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik vahşi saldırılarının 1000'inci günü münasebetiyle kent meydanında anlamlı bir resim sergisi açtı.
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada Gazze'de yaşanan soykırımın 1000'inci gününe dikkat çekerek, siyonist vahşete karşı sessiz kalmanın suça ortak olmak anlamına geldiğini vurguladı.
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Ankara'da düzenlenecek 36. NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nin güvenliğinde 56 bin 288 personelin görev yapacağını bildirdi.