Diyarbakır'da büfe soyan hırsız tutuklandı

Merkez Kayapınar ilçesinde bulunan TOKİ Sosyal Konutlarında yaptığı hırsızlık olayı kameralara yansıyan şahıs, emniyet ekipleri tarafından yakalandı.
14 Ocak Salı günü sabah saat 04.15 sıralarında büfenin kapı göbeğini kırarak yaklaşık 2 bin 500 liralık malzeme çalan hırsız yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, soyduğu büfenin güvenlik kameralarındaki görüntülerinden yola çıkan emniyet birimleri hırsızın kimliğini tespit ederek bir çalışma başlattı.
Yapılan çalışmalar neticesinde yakalanan hırsız, suçunu itiraf ederek işyerine verdiği zararı karşılayacağını belirtti.
İsmi öğrenilemeyen hırsız, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İşyeri sahibi Hacı Pamuk, oluşan mağduriyetin duyurulması ve hırsızın yakalanması konusunda sıcağı sıcağına olayı haberleştiren İLKHA'ya gösterdikleri hassasiyet ve duyarlılıktan dolayı teşekkürlerini iletti. (Ramazan Zeren-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Kurban Bayramı'nın paylaşma ve dayanışma ruhunu yaşatmak için harekete geçen Umut Kervanı Batman Derneği, bu yıl da binlerce ihtiyaç sahibi aileye kurban eti ulaştırmaya hazırlanıyor.
Hizbullah Cemaati Rehberi Muhterem Edip Gümüş, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda ümmetin bayramını tebrik ederek, şehit aileleri, tutukluları ve muhacir Müslümanları selamladı, yeryüzündeki zulmün ortadan kalkması için herkesi daha çok çalışmaya çağırdı.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Tüketicilerin güvenilir gıdaya ulaşmak en doğal hakkıdır. Biz de bakanlık olarak bütün arkadaşlarımızla birlikte bu hakkı sonuna kadar tavizsiz, toleransız korumaya devam edeceğiz.” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Ekonomi, dış politika ve güvenlik alanında attığımız adımları ‘Terörsüz Türkiye’ sürecimizle daha muhkem bir zemine oturttuk. ‘Terörsüz Türkiye’ menziline suhuletle vardığımızda daha güçlü, çok daha müessir bir geleceği, öyle inanıyorum ki hep birlikte kucaklayacağız.” dedi.