Gaziantep'te gümrük kaçağı 176 bin 526 kozmetik ürünün ele geçirildiği operasyonda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı.
Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde bir depoya düzenlenen operasyonda 176 bin 526 kutu gümrük kaçağı kozmetik ürünü ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, merkez Şahinbey ilçesindeki bir depoya operasyon düzenlendiği belirtildi.
Depoda yapılan aramada ise 127 bin 958 kutu, depo sahiplerine ait araçta ise 48 bin 568 kutu olmak üzere toplam 176 bin 526 kutu kozmetik ürün ele geçirildi. Kaçak ürünlere el konulurken, depo sahibi 3 şüpheli gözaltına alındı.
Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine konuldu. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Kurban Bayramı'nın paylaşma ve dayanışma ruhunu yaşatmak için harekete geçen Umut Kervanı Batman Derneği, bu yıl da binlerce ihtiyaç sahibi aileye kurban eti ulaştırmaya hazırlanıyor.
Hizbullah Cemaati Rehberi Muhterem Edip Gümüş, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda ümmetin bayramını tebrik ederek, şehit aileleri, tutukluları ve muhacir Müslümanları selamladı, yeryüzündeki zulmün ortadan kalkması için herkesi daha çok çalışmaya çağırdı.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Tüketicilerin güvenilir gıdaya ulaşmak en doğal hakkıdır. Biz de bakanlık olarak bütün arkadaşlarımızla birlikte bu hakkı sonuna kadar tavizsiz, toleransız korumaya devam edeceğiz.” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Ekonomi, dış politika ve güvenlik alanında attığımız adımları ‘Terörsüz Türkiye’ sürecimizle daha muhkem bir zemine oturttuk. ‘Terörsüz Türkiye’ menziline suhuletle vardığımızda daha güçlü, çok daha müessir bir geleceği, öyle inanıyorum ki hep birlikte kucaklayacağız.” dedi.