Gündüz ortasında kuyumcu soygunu

Gaziantep’te yüzlerini maske ile gizleyen 3 kişi ellerinde pompalı tüfekle kuyumcuyu yaraladıktan 50 bin TL değerinde altınları alarak kayıplara karıştı.
Gaziantep'te gündüz ortasında meydana gelen kuyumcu soygununda yüzlerini maske ile gizleyen 3 kişi, pompalı tüfekle kuyumcu Şahin Demir'i yaraladıktan sonra 50 bin TL değerinde olduğu belirtilen altınları yanına alarak motosikletle kayıplara karıştı.
Edinilen bilgiye göre, merkez Şehitkâmil ilçesi Belkıs Mahallesi 19 Nolu Cadde üzerinde meydana gelen olayda, henüz kimlikleri tespit edilemeyen yüzleri maskeli 3 kişi, ellerinde pompalı tüfekle Şahin Demir'e ait kuyumcu dükkânına girdi. Demir'i yere yatıran hırsızlar pompalı tüfeği uzatarak uzattıkları poşete altınları doldurmasını istedi.
Yüzleri maskeli şahıslara tepki gösteren Demir'i yüzleri maskeli şahıslardan biri yanlarında getirdiği pompalı tüfekle sırtından vurdu. Sırtından aldığı saçmalar ile yaralanan Demir, yere yığılırken yüzleri maskeli 3 kişi vitrinde bulunan altınlardan bir kısmını poşete doldurarak motosikletle kayıplara karıştı.
Sırtından yaralanan Demir, silah seslerini duyan çevredeki esnafın olay yerine çağırdığı ambulans ile Şehitkâmil Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Olay yerine gelen polis ekipleri ise aldıkları güvenlik önlemlerinin ardından kuyumcuda incelemede bulunarak parmak izi çalışması yaptı. Çevredeki güvenlik kameralarının görüntülerini inceledi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "Ağrı ve Muğla’da göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik düzenlediğimiz operasyonlarda 42 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 433 düzensiz göçmen yakalandı." dedi.
Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla kurbanlık satıcıları hazırlıklara başladı.
Düzce'de seyir halindeki bir yolcu otobüsünün motor bölümünde çıkan yangın paniğe neden oldu. Yolcular tahliye edilirken, alevler itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Bingöl – Muş Bulvarı'nda 3 aracın çarpışması sonucu meydana gelen zincirleme kazada, 1'i ağır, 6 kişi yaralandı.