Gürcistan Cumhurbaşkanı, Türkiye'yi ziyaret edecek

Gürcistan Cumhurbaşkanı Mikheil Kavelaşvili, 12-13 Ağustos 2025 tarihlerinde Türkiye’ye resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Gürcistan Cumhurbaşkanı Mikheil Kavelaşvili’nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine 12-13 Ağustos 2025 tarihlerinde Türkiye’ye resmi bir ziyaret gerçekleştireceğini açıkladı.
Duran, X hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:
"Gürcistan Cumhurbaşkanı Sayın Mikheil Kavelaşvili, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabetle 12-13 Ağustos 2025 tarihlerinde ülkemize resmi bir ziyaret gerçekleştirecektir.
Konuk Cumhurbaşkanının ülkemize gerçekleştireceği ilk resmi ziyaret kapsamında, stratejik ortağımız Gürcistan’la iş birliğimizin her alanda daha da geliştirilmesi için atılacak adımların yanı sıra, güncel bölgesel ve küresel gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunulacaktır." (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Tarım ve Orman Bakanlığı, orman yangınlarında zarar gören yaban hayvanlarına yardım etmek isteyen vatandaşlar için ilk yardım rehberi yayımladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Senegal Başbakanı Ousmane Sonko'yu Atatürk Havalimanı'nda kabul etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde başladı.