Güvenlik kamerasından belirlenen hırsızlar yakalandı

Gaziantep'te girdikleri iş yerlerinden televizyon ve elektronik malzeme çalan 5 şüpheli, düzenlenen operasyonla yakalandı.
Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde girdikleri iş yerlerinden televizyon ve elektronik malzeme çalan 5 şüpheli, düzenlenen operasyonla yakalanırken, hırsızlık anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.
Kentte farklı tarihlerde iş yerlerinden televizyon ve elektronik malzemöelerin çalınması üzerine geniş çaplı çalışma başlatıldı. Son olarak Şehitkamil ilçesi İbrahimli Mahallesi'ndeki bir restoranda meydana gelen hırsızlık olayında, restorandaki televizyon ve elektronik malzemeleri çalan şüpheliler güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu kimlikleri belirlenen şüpheliler, düzenlenen operasyonda gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler adliyeye sevk edildi.
Öte yandan güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, şüphelilerden ikisinin, sabaha karşı İbrahimli Mahallesi'ndeki bir restorana hırsızlık amacıyla girdikleri, iş yerinin içinde de bir süre eğilerek yürüdükleri görüldü. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Konya’nın Karapınar ilçesinde park halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıkan tır, 25 ton samanla birlikte küle döndü.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kaymakamlar Kurası Töreni'nde yaptığı konuşmada, kaymakam adaylarına hitaben, "Bu iş dikkat ve rikkat ister. Samimiyet ve adanmışlık gerektirir. Bu işi dört duvar arasına hapsolup mesai saatleriyle sınırlı kalarak yerine getiremezsiniz." dedi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayımladığı 2025 ‘su yılı’ raporuna göre, Türkiye son yarım asrın en ciddi kuraklık dönemlerinden birini geçiriyor.
Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'de inşaatı devam eden Akkuyu Nükleer Santrali'ndeki ilk reaktörün gelecek yıl devreye alınmasının planlandığını söyledi.