İletişim Başkanı Fahrettin Altun ''Kanal İstanbul'' internet sitesi açıldığını duyurdu

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 'Kanal İstanbul' projesiyle ilgili bilgilerin yer aldığı bir sitenin açıldığını belirtti.
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Türkiye'yi ekonomik, ticari ve lojistik açıdan eşsiz bir konuma getirecek olan Kanal İstanbul hakkında merak edilen her şeyi https://kanalistanbul.gov.tr/tr internet sitemizde bulabilirsiniz. Kanal İstanbul'un yapım sürecini tüm şeffaflığıyla buradan takip edebilirsiniz" ifadelerine yer verdi.
Sitede, tarihte İstanbul Boğazı'nda yaşanan gemi kazalarının yanı sıra, akademisyenler ve üniversiteler tarafından Boğaz'la ilgili yapılmış fizibilite çalışmalarına dair infografikler ve bilgiler bulunuyor.
Site içerisinde, Kanal İstanbul projesiyle ilgili gündeme gelen iddialara verilen cevaplara dair videolar da yer alıyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığı, Türkiye’den Mısır’da giden Genel İdare Kurulu üyesi Erdal Elibüyük’ün gözaltına alındığını duyurdu.
HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı, Küresel Vicdan Yürüyüşü'ne destek amacıyla 13 Haziran Cuma günü kitlesel bir basın açıklaması gerçekleştirecek.
HÜDA PAR Genel Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, Gazze sınırında gösteri yapmak isteyenlerin, Mısır'da kaldığı otele düzenlenen baskınla gözaltına alınmalarına tepki gösterdi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş, aileyi yalnızca sosyolojik bir yapı olarak değil, bir medeniyet mirası olarak gördüklerini belirterek, "Aileyi evrensel bir değer olarak yeniden tanımlamalıyız." dedi.