İpekyolu bomba şüphesiyle trafiğe kapatıldı

Mardin’in Nusaybin ilçesinden geçen tarihi İpekyolu bomba şüphesiyle çiftli yönlü olarak trafiğe kapatıldı.
Mardin'in Nusaybin ilçesi ile Şırnak'ın Cizre ilçelerini bir birine bağlayan tarihi İpekyolu bomba şüphesiyle çiftli yönlü olarak trafiğe kapatıldı.
Edinilen bilgilere göre, Nusaybin-Cizre Karayolu Odabaşı Mahallesi mevkiinde patlayıcı ihbarı alan Jandarma ve Polis ekipleri, Sanayi Sitesi mevkiinde karayolunu trafiğe kapattı.
Görgü tanıklarının iddialarına göre, bomba imha ekipleri tarafından menfezde bulunan el yapımı patlayıcı kontrollü olarak imha edildi.
Saat 10.00 ile 14.00 arasında kapalı kalan yol, yapılan kontrollerden sonra tekrar trafiğe açıldı. (Cihat Şayık-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Lübnan'daki Birleşmiş Milletler Geçici Görev Gücü (UNIFIL) kapsamındaki görev süresini 2 yıl uzatan Cumhurbaşkanlığı tezkeresi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 Kasım Millî Ağaçlandırma Günü’ne yaklaşırken bir "Yeşil Vatan Seferberliği" başlatacaklarını duyurdu.
Konya’da 21 Ekim gecesi Orionid meteor yağmuru gözlemlenecek. Halley Kuyruklu Yıldızı’nın bıraktığı toz ve parçacıkların dünya atmosferine girmesiyle oluşan meteor yağmuru, yeni ay evresinin karanlık ortamıyla birlikte net şekilde izlenecek.
İstanbul Kadıköy'de 14 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi'nin öldürülmesine ilişkin davada "suça sürüklenen çocuk" halindeki iki sanık, 24'er yıl hapis cezasına çarptırıldı.