İTTİHADUL ULEMA HAMAS lideri Heniyye ile görüştü

İTTİHADUL ULEMA yetkilileri, Filistin'de başlatılan Aksa Tufanı operasyonu hakkında görüştü.
İTTİHADUL ULEMA'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Genel Başkan Yardımcımız Suat Yaşasın hoca, bir grup ulema heyetiyle Filistin İslâmî Direniş Hareketi lideri İsmail Heniyye ile görüştü. Görüşmede son gelişmeler ile ilgili bilgi aldılar." denildi.
HAMAS'ın askeri kanadı Kassam Tugayları, bugün işgalci rejime karşı Aksa Tufanı operasyonunu başlatmıştı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Çanakkale’nin Merkez ilçesine bağlı Sarıcaeli köyünde bugün saat 13.30 sularında başlayan orman yangını, rüzgarın etkisiyle hızla yayılarak hem ormanlık alana hem de tarım arazilerine sıçradı.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, son günlerde kamuoyunun gündeminde yer alan sahte diploma ve e-imza soruşturmalarına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.
Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin (GKRY) Doğu Akdeniz'de Cebelitarık bayraklı gemiyle Türkiye'nin Akdeniz'deki kıta sahanlığında "oldubitti girişimi" donanma unsurları tarafından engellendi.
Milli Savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, Suriye'de SDG'nin ülkenin siyasi birliği ve toprak bütünlüğüne zarar verdiğini vurguladı.