Karpuzların altına gizlenmiş 400 kilo esrar ele geçirildi

Gaziantep'te uygulama yapan polisin şüphe üzerine durdurduğu TIR’da karpuzların altından 400 kilo esrar ele geçirildi.
Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolunun doğu gişelerinde şüphe üzerine durdurulan karpuz yüklü bir TIR'ın kasasında karpuzların altına gizlenmiş 14 çuval içerisinde 400 kilo esrar ele geçirilirken, 2 kişi de gözaltına alındı.
Ele geçirilen esrara el konulurken, TIR'da bulunan M.G. ve A.T. ise gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek sorgulanan şüpheliler, 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan adliyeye sevk edildi.
Ele geçirilen esrarın 2016 yılı içerisinde Gaziantep'te tek seferde yakalanan en yüksek miktar olduğu belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Zehra Çiftçi, 14 Eylül 1999’da üniversitelerde başörtüsüne getirilen yasağın yıl dönümünde yaptığı açıklamada, başörtüsü özgürlüğünün anayasal teminat altına alınması çağrısında bulundu.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2025 ‘Aile Yılı’ kapsamında, yapay zeka destekli yeni sistemi kullanacak.
Doç. Dr. Halil İbrahim Çelik, HÜDA PAR'ın anayasa çalıştayında yaptığı konuşmada, "Anayasa ve devlet bağlamında biz, öncelikle milletin manevi ve maddi imkânlarıyla bağlı bir eğitim sistemi kurgulamak zorundayız." dedi.
HÜDA PAR'ın anayasa çalıştayının sonuç bildirisinde, "Anayasanın başlangıç kısmı, manifesto niteliğinde yeniden kaleme alınmalıdır", "Yeni anayasa, herkesin kendisini eşit hissettiği ve ait hissedebileceği kapsayıcı bir vatandaşlık anlayışı üzerine inşa edilmelidir", "Hak ve adalet merkezli bir anlayışla hazırlanmalı", "Tüm siyasi parti temsilcilerinin yer aldığı bir Anayasa Uzlaşma Komisyonu kurulmalı" ifadeleri yer aldı.