Kars'ta 260 kilogram amonyum nitrat ele geçirildi

Jandarma Genel Komutanlığı, Kars Kağızman'da yapılan operasyonda patlayıcı madde olarak kullanılan 260 kilogram amonyum nitrat ile 800 metre kablonun ele geçirildiğini açıkladı.
Jandarma Genel Komutanlığının resmi twitter hesabından yapılan paylaşımda konuya dair şu bilgilere yer verildi:
"Kars İl Jandarma Komutanlığınca, Kağızman Madur Gopuk deresi bölgesinde gerçekleştirilen operasyonda; 260 kilogram amonyum nitrat, 800 metre kablo, 3 pil bloğu ve çok sayıda yaşam malzemesi ile tıbbi malzeme ele geçirilmiştir." (İLKHA)
Kars İl Jandarma Komutanlığınca, Kağızman Madur Gopuk deresi bölgesinde gerçekleştirilen operasyonda;
-260 kg amonyum nitrat,
-800 metre kablo,
-3 pil bloğu ve çok sayıda yaşam malzemesi ile tıbbi malzeme ele geçirilmiştir. pic.twitter.com/aiMvXsXIoh
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığı, Türkiye’den Mısır’da giden Genel İdare Kurulu üyesi Erdal Elibüyük’ün gözaltına alındığını duyurdu.
HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı, Küresel Vicdan Yürüyüşü'ne destek amacıyla 13 Haziran Cuma günü kitlesel bir basın açıklaması gerçekleştirecek.
HÜDA PAR Genel Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, Gazze sınırında gösteri yapmak isteyenlerin, Mısır'da kaldığı otele düzenlenen baskınla gözaltına alınmalarına tepki gösterdi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş, aileyi yalnızca sosyolojik bir yapı olarak değil, bir medeniyet mirası olarak gördüklerini belirterek, "Aileyi evrensel bir değer olarak yeniden tanımlamalıyız." dedi.