Merdivenden düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde merdivenden düşen 83 yaşındaki adam hayatını kaybetti.
Mardin Kızıltepe'de evinin merdivenlerinde dengesini kaybederek düşen Mehmet Can adlı yaşlı adam hayatını kaybetti.
Kaza, saat 23.00 sıralarında Sanayi Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçede elektrik kesintisi olduğu sırada Mehmet Can, (83) evinin merdiveninde karanlık nedeniyle dengesini kaybederek yere düştü. Yarım saat boyunca fark edemeyen ailesi Can'ı kanlar içinde yerde buldu. Haber vermesiyle olay yerine 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, Can’a yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırdı.
Düşme esnasında kafasını yere çarptığı ve ağır yaralandığı belirtilen Can, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olayı duyan akrabaları, hastane acilinin önüne akın ederken, ailesinin ise sinir krizleri geçirdikleri görüldü.
Can’ın cenazesi otopsi için morga kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Mehmet Aslan-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, "Küresel Vicdan Yürüyüşü çığ gibi büyümeli ve dünyanın farklı ülkelerinden herkes bu yürüyüşe destek vermelidir. Halkın temsilcileri buna destek vermelidir. Ülkelerde bulunan parlamenterler, milletvekilleri bu vicdani yürüyüşe sahip çıkmalıdır." dedi.
HÜDA PAR İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, asıl mücadelenin, insanların mülteci olmak zorunda kalmadığı bir dünya kurmak olduğu ifade edildi.
HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığı düzenlediği basın açıklamasında “Gazze halkının kararlı ve dik duruşu, dünya halklarına bir muştu, bir rehber ve bir yol gösterici olmuştur.” denildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Asrın felaketi tamamen ortadan kalksın diye 2025 bütçesine 584 milyar liralık kaynak ayırdıklarını ifade eden Erdoğan, "Yıl sonunda tüm şehirlerimizi yeniden ayağa kaldırmayı, geride yarım kalan tek bir hikâye bırakmamayı hedefliyoruz." dedi.