Merhum başbakan Necmettin Erbakan mezarı başında dualarla anıldı

Merhum başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 11'inci yıl dönümü münasebetiyle Merkezefendi Mezarlığı'ndaki kabri başında dua ve rahmetle anıldı.
Türkiye siyasetine değer katan liderlerden olan Erbakan, Cihannüma Derneği tarafından sabah namazına müteakiben düzenlenen programla dua, rahmet ve minnetle yâd edildi.
Genç hafızların Yasin-i Şerif okudu anma programı, yapılan dua ile son buldu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Masada olmakla menüde olmak arasındaki ince çizgiyi belirleyen unsur, hava savunma ve taarruz kabiliyetlerinizdir. Çok kısa sürede tüm engellere rağmen çok ciddi yol aldık." dedi.
Savunma sanayii şirketi ASSAN Group'a bağlı 10 şirkete soruşturma kapsamında kayyım atanırken, şirketin sahibi ve genel müdürü de "FETÖ’ye üye olma" ve "askeri casusluk" iddiasıyla gözaltına alındı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, işgalci rejimin Suriye’nin egemenliğini ve toprak bütünlüğünü sistematik olarak hedef aldığına dikkat çekti.
Filistin Medya Derneği ve Ankara Filistin Dayanışma Platformu (ANFİDAP), Gazze’de işgalci siyonistler tarafından katledilen gazetecilerle ilgili basın açıklaması yaptı. Açıklamada, uluslararası hukukun ihlal edildiği, Birleşmiş Milletlerin sessiz kaldığı vurgulandı.