Metruk binada bir ay içinde ikinci yangın
Elâzığ'da 6,8'lik deprem sonrası boşaltılan binalar, tinercilerin meskeni haline gelirken, metruk binalarda çıkan yangınlar vatandaşları rahatsız ediyor.
İstasyon Caddesinde bulunan metruk bir binanın çatı katında çıkan yangında zarar görenin olmadığı bildirildi.
Mahalle sakinlerinden edinilen bilgilere göre, boşaltılan binaları tinerciler mesken tutmuş durumda. Daha önce de belediyeyi bu konuda uyardıklarını söyleyen mahalle sakinleri, sorunun çözülmesini talep ediyor.
Yangın, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Batman'da 1 Eylül itibarıyla balık sezonunun başlamasıyla birlikte balıkçı tezgâhlarında çeşitli balık türleri yerini almaya başladı.
İzmir'de av sezonunun başlamasıyla birlikte sezonun ilk balıkları pazar tezgâhlarında satışa sunuldu. Balıkçı esnafı, özellikle sardalya ve hamsiye yoğun ilgi olduğunu belirtirken, fiyatların geçen yıla göre büyük ölçüde değişmediğini ifade etti.
Yargıtay, kiralanan evin satılması halinde depozitonun kim tarafından iade edileceğine ilişkin dikkat çeken bir karara imza attı. Buna göre, depozitoyu kiracıdan alan eski ev sahibi, bu parayı yeni malike devrettiğini kanıtlayamazsa depozitonun iadesinden sorumlu olmaya devam edecek.
Mekke Ortak Savunma Anlaşması kapsamında tesis edilen Stratejik Siyasi ve Savunma Komitesi'nin ilk toplantısı İstanbul'da gerçekleştirildi.