Milli Savunma Bakanı Güler: Hastanenin vurulması insanlığın bittiği nokta olmuştur

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, işgalci siyonist rejiminin Gazze'deki vahşetine, "israilin el-Ehli Baptist Hastanesini vurarak masum sivilleri katletmesi insanlığın bittiği nokta olmuştur" dedi.
İşgalci siyonist rejim, günlerdir bombardıman altında tutarak büyük katliamlar yaptığı Filistin'de yeni bir vahşete, benzeri görülmemiş bir barbarlığa daha adını yazdırdı.
İşgalci terör rejimin, Gazze'deki Ehli Arab Hastanesine düzenlediği ve en az 500 kişinin şehit olduğu saldırıya bir tepki de Türkiye Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'den geldi.
Güler, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Gazze'ye yönelik acımasızca saldırılarını sürdüren israilin tüm dünyanın tepkisine rağmen el-Ehli Baptist Hastanesini vurarak masum sivilleri katletmesi insanlığın bittiği nokta olmuştur. israil yönetimi sivil, kadın ve çocuklara yönelik saldırılara derhal son vermelidir." (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Savaş kabinesinde de bir dönem görev almış olan Gadi Eisenkot, siyonist rejimin Gazze’de bataklığa saplanacağından endişeli olduğunu belirtti.
İspanyol aktör Javier Bardem, Los Angeles'ta Amerikan televizyon ödül töreninde Filistin halkına destek çağrısında bulundu.
Gazze'deki saldırılarda 64 bin 905 kişi şehit olurken, 164 bin 926 kişi de yaralandı. Son 24 saatte 34 şehit ve 316 yaralı kaydedildi.
Siyonist rejim, Halil'deki İbrahim Camii'nin iç avlusunun çatısını işgal etti. Karar, caminin İslami denetimini zayıflatıyor ve uluslararası hukuka aykırı bulunuyor.