Motosiklet hırsızları kameraya yansıdı

Mardin’in Midyat ilçesinde yaşanan motosiklet hırsızlığı güvenlik kamerasına yansıdı.
Midyat'ın Seyitler Mahallesi 614'ncü Sokak'ta bulunan bir apartmanın önünde park halinde bulunan motosikleti çalan hırsızlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Saat 03.30 sıralarında yaşanan hırsızlık olayında apartman sakinlerinden M. Şerif Ece'ye ait motosikleti çalan üç hırsızın, düz kontak yaparak motosikleti çaldığı görülüyor.
Geceden apartmanın park alanına bıraktıkları motosikletlerini sabah kalkınca yerinde bulamadığını belirten M.Şerif Ece, "Güvenlik kamerasına bakınca üç kişi tarafından çalındığını fark ettik. Karakola durumu bildirip davacı olduk. Hırsızlar her yerde kol geziyor. Çok arsız bir şekilde motoru çaldıklarını gördük. Kameraya rağmen hırsızlık yapabiliyorlar. Güvenlik tedbirleri dışında bu gençlerimizin iyi bir manevi terbiyeye ihtiyaçları var. Harama el uzatmanın, hırsızlığın büyük bir günah ve kul hakkı olduğunu hatırlatmamız gerekir. Yoksa bu işlerin önünü almamız mümkün değildir." dedi. (Süleyman Tunç- İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Arzumuz, grubu olan tüm siyasi partilerin Meclis çatısı altında atılacak adımlara hüsnüniyetle destek vermesidir. Kimsenin süreci akamete uğratmaya, baltalamaya, sabote etmeye, özellikle böyle bir meselede küçük hesap yapmaya hakkı yoktur." dedi.
Hazreti Muhammed ve Hazreti Musa'yı karikatür çizimle hedef alarak hakaret eden Leman Dergisi Yazı İşleri Müdürü Aslan Özdemir, uçakta gözaltına alındı.
Ankara il genelinde 15 Temmuz 2025 tarihine kadar beklenen en yüksek hava sıcaklıklarının 38 derece civarında olacağı tahmin ediyor.
HÜDA PAR İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığı Srebrenitsa Soykırımı’nın yıldönümünde bir mesaj yayımladı.