PKK'li suikastçı yakalandı

Mersin'de kamu görevlilerine yönelik suikast girişiminin failleri arasında olduğu belirtilen bir PKK'li Şırnak'ta yakalandı.
Mersin'de kamu görevlilerine yönelik suikast girişiminin failleri arasında olan ve "PKK'nin üyesi olmak" suçundan arama kararı bulunan bir kişi, Şırnak'ın Merkez ilçesine bağlı Başağaç köyünde yakalandı.
Konuyla ilgili Valilik tarafından yapılan açıklamada, "14 Şubat 2017 tarihinde Mersin ilinde üst düzey kamu görevlilerine yönelik suikast girişiminin failleri arasında olan ve 'Terör örgütü üyesi olmak' suçundan Şırnak Sulh Ceza Mahkemesi ve Mersin 3. Sulh Ceza Mahkemesinin hakkında yakalama kararı çıkardığı, Şeyh (K) Ali ATAN isimli BTÖ mensubu, Şırnak ili Merkez ilçesi Başağaç köyünde saklandığı tespit edilmiştir. Şahıs yapılan operasyonla 16 Mart 2019 tarihi saat 06:00'da Şırnak Merkez ilçesi Başağaç köyünde yakalanmıştır." denildi. (Ahmet Uçar – İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Erzurum Köprüköy'de 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Leman dergisinde Hazreti Muhammed'e hakaret içerikli karikatürün yayımlanmasına ilişkin gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.
Bursa Gemlik'te meydana gelen 4,3 büyüklüğündeki deprem İstanbul'da da hissedildi.
Leman sözde dergisinin Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'e (Sallallahu Aleyhi Vesellem) yaptığı hakarete sert tepki gösteren Malatya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, "Kutsallarımızı hedef alan karikatür yayıncılığı; nefretin, ayrımcılığın ve İslam düşmanlığının maskesidir." denildi.