Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Başhekim son yolculuğuna uğurlandı

Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Muhammed Said Berilgen son yolculuğuna uğurlandı.
Makam odasında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Muhammed Said Berilgen son yolculuğuna uğurlandı.
Fırat Üniversitesi Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Berilgen'in naaşı, Harput'ta aile mezarlığına defnedildi. öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ milletvekilleri Tahir öztürk, Metin Bulut, Fırat Üniversitesi Rektörü Kutbeddin Demirdağ ve halk katıldı. Berilgen'in cenaze namazını Elazığ eski Müftüsü Peyami Güngör kıldırdı.
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. (Ebubekir Yavuz - İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Kurban Bayramı'nın paylaşma ve dayanışma ruhunu yaşatmak için harekete geçen Umut Kervanı Batman Derneği, bu yıl da binlerce ihtiyaç sahibi aileye kurban eti ulaştırmaya hazırlanıyor.
Hizbullah Cemaati Rehberi Muhterem Edip Gümüş, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda ümmetin bayramını tebrik ederek, şehit aileleri, tutukluları ve muhacir Müslümanları selamladı, yeryüzündeki zulmün ortadan kalkması için herkesi daha çok çalışmaya çağırdı.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Tüketicilerin güvenilir gıdaya ulaşmak en doğal hakkıdır. Biz de bakanlık olarak bütün arkadaşlarımızla birlikte bu hakkı sonuna kadar tavizsiz, toleransız korumaya devam edeceğiz.” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Ekonomi, dış politika ve güvenlik alanında attığımız adımları ‘Terörsüz Türkiye’ sürecimizle daha muhkem bir zemine oturttuk. ‘Terörsüz Türkiye’ menziline suhuletle vardığımızda daha güçlü, çok daha müessir bir geleceği, öyle inanıyorum ki hep birlikte kucaklayacağız.” dedi.