İçişleri Bakanlığı, "terörden arananlar" listelerini güncelledi. FETÖ'nün darbe girişiminden sonra firar eden 74 eski asker daha "terörden arananlar listesi"ne eklendi.
FETÖ'nün darbe girişiminden sonra firar eden 490 eski askerden 74'ü daha İçişleri Bakanlığının "terörden arananlar listesi"ne eklendi.
Başlarına 66 milyon 900 bin lira ödül konulan FETÖ firarisi eski askerlerden 12'si kırmızı, 1'i turuncu, 61'i gri kategoride aranıyor.
İçişleri Bakanlığı, "aranan teröristler" listelerini güncelledi.
Buna göre, PKK'den 672, FETÖ'den 342, sol örgütlerden 119, FETÖ'cü eski askerlerden ise 75 kişi "terörden arananlar" listesinde yer aldı.
Son güncellemeyle bütün kategorilerde arananların sayısı bin 208'e çıktı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bingöl – Muş Bulvarı'nda 3 aracın çarpışması sonucu meydana gelen zincirleme kazada, 1'i ağır, 6 kişi yaralandı.
İzmir'de, PKK/KCK elemanlarına yönelik düzenlenen operasyonda, 4 şüpheli gözaltına alındı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, UEFA İstanbul Temsilciliği Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, İstanbul’da meydana gelen depreme değinerek, “Her işe karşı çıkan marjinallerin ne dediğine bakmadan, kentsel dönüşüm projelerini süratle hayata geçirmeye odaklanmalıyız. Ele ele verip birlikte çalıştığımızda kısa sürede çok büyük mesafe almamız pekâlâ mümkündür.” dedi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Silivri merkezli depreme ilişkin, "7 binamız az hasarlı bunun dışında hasar söz konusu değil. Fatih'te metruk bir bina yıkıldı. Saha çalışmalarına devam ediyoruz." dedi.