TIR'ın arkasında fark etmediği torununu ezdi

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bir kişi hareket ettirdiği TIR'ın arkasında fark etmediği torununun ölümüne neden oldu.
Kızıltepe'de 3 yaşındaki bir çocuk, dedesinin kullandığı TIR'ın altında kalarak can verdi.
Kaza, saat 09.30 sıralarında Medya Mahallesi 1014. Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre S.Ö (52), evinin önündeki 33 AR 394 plakalı TIR’ın bakımını yapmak için dışarı çıktı. TIR'ı hareket ettiren S.Ö, o sırada TIR'ın arkasına geçen 3 yaşındaki torunu Hamza Ö.'yü fark etmedi. Hamza Ö., TIR dorsesinin sağ arka tekerlerin arasında sıkışarak can verdi.
Çocuklarının cansız bedeni ile karşılaşan aile şoka uğrayarak büyük üzüntü yaşadı.
Hayatını kaybeden çocuğun cenazesi otopsi için cenaze aracıyla Kızıltepe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Mehmet Aslan-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Nasıl 15 Temmuz direnişi ile darbecilere meydanları dar ettiysek, inşallah, darbe anayasası utancından da bu milleti mutlaka kurtaracağız.” dedi.
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde 3,6 büyüklüğünden bir deprem meydana geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Her ne kadar kimileri rahatsız olsa da son dönemde yürütülen tahkikatları gayet olumlu karşılıyoruz. Türkiye'yi safrasındaki taşlardan kurtaracak her adımın kazananı ülkemiz, milletimiz ve şüphesiz demokrasimiz olacaktır." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif’in de katılımlarıyla yarın Bakü'de düzenlenecek Türkiye-Azerbaycan-Pakistan Üçlü Zirvesi’nin toplantısına katılacak.