Yetimler Vakfı'ndan Gazze'de sıcak yemek dağıtımı

Dünyanın birçok ülkesinde yardım faaliyetleri yürüten Yetimler Vakfı, siyonist vahşetin soykırıma dönüştüğü Gazze'de bombardımanlardan sağ kurtulanlara sıcak yemek ulaştırdı.
7 Ekim'den bu yana savunmasız halka, sivil yerleşim alanlarına, hastanelere, okullara barbarca saldıran siyonist işgal rejimi havadan, karadan ve denizden Gazze'ye bombalar yağdırırken bir yandan da yardımların ulaşmasına engel oluyor.
Filistinli mücahitlerin şanlı direnişi karşısında acizlik içerisinde sivilleri, bebekleri, kadınları ve yaşlıları hedef alan işgalci siyonistlerin açtığı yaraları sarmak için Gazze'de bulunan Yetimler Vakfı, bombardıman nedeniyle güvenli yerlere sığınan mazlum Filistin halkına yardım ulaştırmaya devam ediyor.
Hayırseverlerin bağışladığı yardımları gıda ve ilacın yanı sıra günlük olarak sıcak yemek dağıtımlarını yapan Yetimler Vakfı, Gazze'de Filistinlilerin dualarını alıyor.
"Onlar miskine, yetime, esire seve seve yemek yedirirler. Sizi, ancak Allah rızâsı için yediriyoruz; sizden ne bir ücret ne de bir teşekkür bekliyoruz." (İnsan suresi 8) ayetini okuyarak konuşmasına başlayan Yetimler Vakfı Gönüllüsü Filistinli genç, yapılan yardımlarla ilgili şunları söyledi:
"Savaşın ilk gününden 21. gün olan bugüne kadar Gazze Şeridi halkına gıda desteği sağlayan Yetimler Vakfı'na en içten teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz.
Bugün 27 Ekim 2023. Allah'tan hayırlarınızı kabul etsin, malınızı bereketli kılsın ve bu yaptıklarınızı hayır terazinize eklesin. Hamd âlemlerin Rabbi olan Allah'a mahsustur." (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Savaş kabinesinde de bir dönem görev almış olan Gadi Eisenkot, siyonist rejimin Gazze’de bataklığa saplanacağından endişeli olduğunu belirtti.
İspanyol aktör Javier Bardem, Los Angeles'ta Amerikan televizyon ödül töreninde Filistin halkına destek çağrısında bulundu.
Gazze'deki saldırılarda 64 bin 905 kişi şehit olurken, 164 bin 926 kişi de yaralandı. Son 24 saatte 34 şehit ve 316 yaralı kaydedildi.
Siyonist rejim, Halil'deki İbrahim Camii'nin iç avlusunun çatısını işgal etti. Karar, caminin İslami denetimini zayıflatıyor ve uluslararası hukuka aykırı bulunuyor.