Yüksekova'da birçok cadde ve sokak sular altında kaldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde aniden bastıran sağanak caddeleri gölete çevirirken, birçok ev, iş yeri bağ ve bahçeler su altında kaldı.
Yüksekova ilçe merkezinde öğle sonrası etkili olan ani sağanak yağış sele neden oldu.
İnanlı Mahallesi'nde dereye yakın yakın evler sular altında kaldı. Sel felaketinde, iş yerleri, evler, ahırlar, bağ ve bahçeler sel sularının sürüklediği taş ve çamur yığınının altında kaldı.
Sel nedeni ile Yüksekova-Hakkâri Karayolu trafiğe kapanırken, kilometrelerce uzayan araç konvoyu oluştu.
Can kaybının yaşanmadığı sel felaketinde ekipler, karayolunu ulaşıma açmak için çalışmalarını sürdürüyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Uluslararası Aile Fuarı’nda “Ailede Pozitif İletişim” konulu bir seminer veren Prof. Dr. Nevzat Tarhan, iyiliğin hem yapanı hem de yapılanı etkileyen antidepresan etkisine dikkat çekerek, "İyilik artık bilimin de konusu hâline geldi." dedi.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yeni düzenlemeyle birlikte 6 ay, 1 ve 2 yıl ceza alan kişilerin sırasıyla; 9, 18 ve 36 gün cezaevine gireceğini söyledi.
HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Dr. Halef Yılmaz, İran ile işgal rejimi arasındaki savaşın sonucunda işgal rejiminin hiçbir askeri başarıyı gerçekleştiremediğini; buna karşılık İran'ın birçok kazanım elde ettiğini vurguladı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bölgedeki hava sahası kısıtlamalarının devam ettiğini açıklayarak, 24 Haziran itibariyle güncel durumu paylaştı.