Adıyaman'da Kudüs konulu fotoğraf sergisi açıldı
Siyonist terör çetesinin saldırılarını ve Filistinlilerin yaşadıklarını anlatmak amacıyla Adıyaman'da Kudüs konulu fotoğraf sergisi açıldı.
Adıyaman'da Bilgi ve Hikmet Derneği tarafından, siyonist terör çetesinin Filistinli Müslümanlara yönelik vahşi saldırılarını anlatmak amacıyla fotoğraf sergisi açıldı.
Havanın soğuk olmasına rağmen vatandaşların ilgi gösterdiği sergide, Filistinlilerin farklı zamanlarda uğradığı saldırıların yansıtıldığı fotoğrafların yanı sıra bazı resim ve karikatürler de bulunuyor.
Konuyla ilgili olarak bilgilendirme yapan serginin sorumlusu İdris Tütün, İslam coğrafyasının bir parçası olan Filistin'de zulmün söz konusu olduğunu söyledi.
Tütün, "İnsanları, yapılan zulüm konusunda bilinçlendirmek, onların yargısını kırmak için bir sergi açtık. Tek gayemiz Müslümanların bu konuda uyanması, bilinçlenmesi. Bunun için böyle bir çalışma yaptık. Umuyoruz ki insanlar bundan istifade ederler. Kudüs'ün Müslümanların olduğunun farkına varırlar ve bu uğurda mücadele ederler. Tek gayemiz bu, beklediğimiz karşılığı buluyoruz, insanların dikkatini çekiyor. Burada fotoğraflar sıralanmış. İnsanlar ne olup bitiyor diye gelip buraya bakıyorlar. Asılan pankartta bazı bilgiler mevcut. En azından ondan bazı şeyler öğreniyorlar." dedi.
Serginin bir hafta boyunca ziyaretçilerine açık olacağı öğrenildi. (Cemil Özdaş - İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Mersin Yenişehir Fuar Alanı'nda düzenlenen 10. Kitap Fuarı, yoğun katılımla kapılarını açtı.
2015 yılından bu yana Türkiye'nin dört bir yanında sahabelerin örnekliklerini anlatan Peygamber Sevdalıları, "Yolumuzu Aydınlatan Yıldızlar" temasıyla İstanbul'da bir program düzenledi.
Şırnak Cizre'de 21-30 Kasım tarihleri arasında "Cezeri’nin İzinde, Kardeşlik Ruhu’yla Türkiye Yüzyılı” teması ile düzenlenecek olan kitap fuarı açılışı yapıldı
Malatya'nın Yeşilyurt İlçe Müftülüğü tarafından yapımı planlanan Dilek Merkez Camii'in temeli düzenlenen törenle atıldı.