Diyarbakır Kutlu Doğum etkinliği için anons araçları dolaştırılıyor

Diyarbakır'da yarın gerçekleştirilecek Kutlu Doğum etkinliğine halkı davet etmek amacıyla anons araçları şehri dolaşmaya başladı.
Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Diyarbakır'da yarın saat 13.00'de Newroz Park Miting Alanı'nda düzenlenecek Kutlu Doğum etkinliği için çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, anons araçları şehri dolaşmaya başladı.
Platforma üye dernekler, halkı Kutlu Doğum etkinliğine davet etmek için 7 anons aracını merkez Kayapınar, Bağlar, Yenişehir ve Sur ilçelerinde cadde ve sokaklarda dolaştırmaya başladılar.
Araçların üzerine "Hak ve Adalet Peygamberi Hz. Muhammed (sav)" ve "Kutlu Doğum Etkinliğine Tüm Halkımız Davetlidir" şeklinde yazılı afişler asıldı.
Kutlu Doğuma özel ilahilerin okunduğu anons araçlarında Türkçe ve Kürtçe (Kurmanci, Zazaki) etkinliğe davet çağrıları yapılıyor. (Emrah Deniz-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen ve büyük bir katılım gösterilen Mevlid-i Nebi etkinliğinde minik çocuklar duygularını paylaştı.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da düzenlenen Mevlid-i Nebi etkinliğine katılan Peygamber aşıkları, 3 yıl aradan sonra yeniden düzenlenen etkinliğe katılmalarıyla çok memnun olduklarını ve her yıl düzenli olarak yapılmasını arzu ettiler.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da düzenlenen programa katılan vatandaşlar, etkinliğin son 3 yıldır gerçekleşmediğine dikkat çekerek bu seneleri hüzünle geçirdiklerini ifade etti.
Peygamber Sevdalıları Vakfı, 3 yıl aradan sonra "En Güzel Örnek Hazreti Muhammed" temasıyla Diyarbakır'da düzenlediği Mevlid-i Nebi etkinliğine katılan minikler, peygambere olan aşklarının kendilerini, buraya getirdiğini belirtti.