Çınar Hoca’dan Molla Cemal Nar’a ziyaret

Bir takım programlara katılmak üzere Kahramanmaraş’a gelen Araştırmacı-Yazar Molla Cemal Çınar Hoca, Kahramanmaraş İKRA DER yöneticilerinden bir heyetle birlikte, Kahramanmaraş’ın tanınmış âlimlerinden Molla Cemal Nar’ı ziyaret etti.
Kahramanmaraş Çağlayancerit İlçesinde Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen Kutlu Doğum programına konuşmacı olarak katılan Araştırmacı-Yazar Molla Cemal Çınar Hoca, Kahramanmaraş İKRA DER yöneticilerinden bir heyetle birlikte, Kahramanmaraş'ın tanınmış âlimlerinden Molla Cemal Nar'ı ziyaret etti.
Kahramanmaraş'ın tanınmış alimlerinden Molla Cemal Nar'ı, ziyaret eden Çınar Hoca'ya, Kahramanmaraş İKRA DER Başkanı Ramazan Baykuş, Molla Cemal özdemir ve Kervan FM Genel Yayın Yönetmeni ökkeş Korkmaz eşlik etti.
Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Kutlu Doğum etkinlikleri başta olmak üzere, son yıllarda bölgede yapılan İslami çalışmalar ele alındı.
Çınar Hoca, Peygamber Sevdalıları Platformu ile İTTİHAD'ın çalışmaları hakkında Molla Cemal Nar'a bilgiler verdi.
Cemal Nar Hoca, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Peygamber Sevdalıları Platformu ile İTTİHAD'ın çalışmalarında başarılar diledi. (İbrahim Koçyiğit–İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güney Kore Cumhurbaşkanı Lee Jae-myung ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
HÜDA PAR Dış İlişkiler Başkanı Hüseyin İmir, Suriye saldırılarına yönelik, "Siyonist terör rejiminin fiili işgale dönüşen bu saldırgan politikalarına karşı bölge ülkeleri sessiz kalmamalı.” dedi.
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), Bursa'da bir imam hatip ortaokulundan 39 öğrencinin LGS’de 500 tam puan aldığı iddialarını yalanlayarak, kent genelindeki 20 öğrenciden sadece ikisinin imam hatipli olduğunu bildirdi.