Gemlik’te kutlu doğum programı düzenlendi

Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörlüğü tarafından Gemlik ilçesinde düzenlenen Kutlu Doğum programı coşkuyla gerçekleşti.
Kutlu Doğum rüzgârı bu sefer Bursa'nın Gemlik ilçesinde esti. Dünya genelinde yaptığı kutlu doğum etkinlikleriyle adından söz ettiren Peygamber Sevdalıları Platformu yaptığı etkinliklerin bir diğerini Bursa'nın Gemlik ilçesinde gerçekleştirdi.
Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörlüğü'nce Gemlik İskele Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinliğe halk yoğun ilgi gösterdi. Soğuk hava ve yağmura rağmen büyük katılımın olduğu gözlenen etkinlik Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayıp, okunan Mevlid-i Şerifle devam etti.
Grup Şüheda tarafından seslendirilen ilahilerle devam programda konuşan ilahiyatçı yazar Mehmet Göktaş, Hz. Muhammed (sav)'in her yönüyle iyi tanınmasını gerektiğini vurguladı.
Hz. Muhammed (sav)'in gereği gibi tanınmadan iyi anlaşılıp sevilemeyeceğini ifade eden Göktaş, Peygamberin hayatından kesitlerde sunarak Hz. Muhammed (sav)'in İslam gelmeden önce toplumda hiç bir değer verilmeyen kadınlara verdiği öneme dikkat çekti.
Konuşmanın ardından küçük kızlardan oluşan ilahi grubu seslendirdikleri ilahilerle büyük beğeni toplarken Gemlik Belediyesi yetkilileri tarafından Göktaş Hocaya çiçek verildi.
Program Grup Şüheda'nın seslendirdiği ilahilerden sonra eğitimci Abidin Gökhan Hocanın kapanış duasıyla sona erdi. (Zeki Aras - İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen ve büyük bir katılım gösterilen Mevlid-i Nebi etkinliğinde minik çocuklar duygularını paylaştı.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da düzenlenen Mevlid-i Nebi etkinliğine katılan Peygamber aşıkları, 3 yıl aradan sonra yeniden düzenlenen etkinliğe katılmalarıyla çok memnun olduklarını ve her yıl düzenli olarak yapılmasını arzu ettiler.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da düzenlenen programa katılan vatandaşlar, etkinliğin son 3 yıldır gerçekleşmediğine dikkat çekerek bu seneleri hüzünle geçirdiklerini ifade etti.
Peygamber Sevdalıları Vakfı, 3 yıl aradan sonra "En Güzel Örnek Hazreti Muhammed" temasıyla Diyarbakır'da düzenlediği Mevlid-i Nebi etkinliğine katılan minikler, peygambere olan aşklarının kendilerini, buraya getirdiğini belirtti.