Batman’da iki ayrı trafik kazasın yaşandı

Batman’da meydana gelen 2 ayrı kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar oluştu.
Batman'da, öğle saatlerinde yaşanan 2 ayrı trafik kazasında yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar oluştu.
Edinilen bilgilere göre ilk kaza, merkeze bağlı Turgut özal Bulvarı Sanat Sokağı başında meydana geldi.
Cihan Kavşağından Batman Belediyesine doğru giden 10 AK 606 plakalı otomobil ile aynı istikametteki 72 AF 447 plakalı otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazda, isimleri öğrenilmeyen sürücüler, kazadan yara almadan kurtuldu.
Diğer kaza ise Batman Organize Sanayi Sitesi girişinde meydana geldi.
Organize Sanayi Sitesi kavşağında ışık ihlali yaptığı iddia edilen 72 EN 778 ile 72 EL 621 plakalı otomobiller çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta maddi hasar meydana geldi.
Yaşanan kazalar ile ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi. (M. Sait Çelik - İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dr. Zahir Elbek “Bu iftiradır, topraklarımızı nasıl satarız. O kadar direndik, şehit verdik. Hâlâ da vazgeçmedik. Eğer satsaydık, niye direniyoruz? Neden mücadele ediyoruz. 20 yıldır gazeteci olarak çalışıyorum. Siyonistler bile hâlâ hiçbir kanıt gösteremedi bu konu hakkında. Bir sözleşme bir bilgi yok." dedi.
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, bakan olmadığı dönemde edindiği 163 metrekarelik konut üzerinden algı operasyonu yürütüldüğünü belirtti.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, işgalci rejimin Gazze'deki son katliamlarını telin ederek tüm insanlığa karşı işlenmiş bu saldırılara karşı uluslararası toplumu artık sorumluluk alarak adaletin tesisi ve temel insan haklarının korunması için derhal harekete geçmeye çağırdı.
Rusya Devlet Başkanı Yardımcısı Vladimir Medinsky, Rusya ile Ukrayna arasında önümüzdeki günlerde "bine bin" formatında esir takasının yapılacağını söyledi.