Hakan Şükür ve Arif Erdem ihraç edildi

Galatasaray Yönetim Kurulu, Hakan Şükür ve Arif Erdem'i ihraç etme kararı aldı.
Galatasaray Yönetim Kurulu, FETö/PDY ile ilişkisi olduğu belirtilen Hakan Şükür ve Arif Erdem'in üyeliği için toplandı. Toplantıda, 8 yıldır aidatlarını ödemediği gerekçesiyle Şükür ve Erdem'in üyeliğinin düşürülme kararı alındığı belirtildi.
Konuyla ilgili Galatasaray resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuzun 26 Mart 2017 tarihli toplantısında alınan karar gereği 'Hakan Şükür ve Arif Erdem'in kulüp üyeliklerinin sona erdirilmesine' karar verilmiştir." denildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dışişleri Bakanlığı, "israilin Suriye, Lübnan ve Yemen dahil olmak üzere bölge ülkelerine yönelik saldırıları barış ve istikrarı hedef almaktadır." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi evinde ziyaret etti.
Siirt'te düzenlenen bir konferansta konuşan Yazar Dr. Abdulkadir Turan, "Kudüs bir cihan hâkimiyeti simgesidir. Biz Bizans’ı oradan kovunca cihan gücü olduk. Bugün ise İngiliz uygarlığı ve Yahudiler, küresel devleti tamamlamak için Kudüs’e hâkim olmak istiyor." dedi.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) akademisyen ve öğrencileri, siyonist işgal çetesinin Gazze’ye yönelik devam eden saldırılarına karşı farkındalık oluşturmak amacıyla bisiklet turu ve gece yürüyüşü düzenledi.