Ramazan’ın son gününde hatim duası yapıldı

Mübarek Ramazan ayının son günü münasebetiyle Şanlıurfa Hilvan ilçesinde Kur’an- Kerim’in son cüzü okunup hatim duası yapıldı.
Mübarek Ramazan ayının son günü münasebetiyle Hilvan'da Kur’an- Kerim’in son cüzü okunup hatim duası yapıldı.
Merkez Hacı Maksut Camisinde kılınan öğle namazının ardından vatandaşlar okunacak olan Kur’an- Kerim’in son cüzü için halka oluşturdu. Camii İmamları Mehmet Şah Yeniay ile Hamza Satan tarafından Kur’an-ı Kerim’in son cüzü okunup sureler arasında tekbirler getirildi. Okunan Mukabele sonunda vatandaşlar ellerini semaya kaldırıp tutulan oruçların ve yapılan ibadetlerin kabulü için dua etti. Daha sonra hatim duası yapıldı. (Ramazan Şefkatlı-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Diyanet Birlik Sen Genel Başkanı Kenan Ak, mübarek Ramazan ayında dikkat edilmesi gereken hususlarla ilgili yayımladığı mesajda, mübarek ayının sağlıkla geçmesini temenni etti.
HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, Ramazan ayının tüm Müslümanlar için büyük bir fırsat olduğunu belirterek bu mübarek aydan en iyi şekilde istifade edilmesi gerektiğini vurguladı.
Adıyaman Belediyesi, geleneksel hale getirdiği etkinliklerini bu yıl salgın nedeniyle sosyal medya aracılığıyla gerçekleştirecek.
Ramazan ayı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Elazığ Müftüsü Selami Aydın, Ramazan ayını ibadetlerle geçirilmesi gerektiğini belirtti.