Dr. Zahir Elbek: Umut kaybetmeden boykota devam edelim

Siyonizmi destekleyen firmaların ürünlerinin kararlı ve devamlı bir şekilde boykot edilmesine ilişkin konuşan Filistinli Gazeteci-Yazar Dr. Zahir Elbek, boykotun siyonist işgalcileri çok zorladığını hatırlatarak boykotun kararlı bir şekilde devam etmesi gerektiğini aktardı.
Gazze'ye yönelik 10 aydır devam eden katliam ve soykırıma karşı Türkiye başta olmak üzere birçok ülkede halk tarafından siyonist işgal rejimine ait veya onları destekleyen firmalara yönelik boykot da devam ediyor.
İşgal rejimini destekleyen firmaların boykot edilmesi, boykotun yaygın ve sürekli hale getirilmesi, firmaların indirim tuzaklarına karşı uyanık olunmasıyla ilgili İLKHA muhabirine konuşan Kudüs ve Tarihimiz Derneği (KUTAD) Ankara Şube Başkanı Filistinli Gazeteci-Yazar Dr. Zahir Elbek, boykotla işgalci siyonistler çok zarar görürken Filistinlilerin de manevi destek aldıklarını belirtti.
Elbek, "Katil israilin Filistin'deki katliamları devam ediyor. Halkımızı katlediyor. Filistin'de ve özellikle Gazze'de taş üstünde taş bırakmadı her şeyi bombaladı. 50 bin şehidimiz var. 90 binden fazla yaralılarımız var. Hastaneler, pazarlar, okullar, üniversiteler, mülteci kamplarını hepsini vurdu ve bombaladı. Onun için boykotun hiç durmaması lazım. Boykot devam etmesi lazım. Boykot çok ve inanılmaz etkilidir. Boykot israile çok zarar veriyor. İşgalcilere zarar verdiği gibi Filistin'e de yarar veriyor. Boykot hiçbir zaman durmamalıdır. Dediğim gibi boykot gerçekten çok önemlidir. Filistin'deki Filistinliler boykot nedeniyle bütün dünyadan manevi destek alıyorlar. Katliam soykırım 10 aydır devam ediyor ama biz umut kaybetmeyelim. Boykota devam edelim." ifadelerine yer verdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Kudüs Seriyyeleri Nablus ve Cenin'de işgalci araçlarını hedef aldı. Kudüs'te bir Filistinli şehit olurken, işgal rejimi İbrahimi Camii'nin çatısına el koyma kararı aldı.
İşgal rejimi gazetelerinden Haaretz, Gazze'deki soykırımın askerler üzerinde yıkıcı psikolojik etkiler bıraktığını; binlerce askerin görevini terk ettiğini veya artık çatışmaya elverişli olmadığını yazdı.
ABD Başkanı Donald Trump, Gazze'deki esirlerin "canlı kalkan" olarak kullanıldığına dair siyonist basında çıkan iddiaları tekrarladı. HAMAS ise bu sözleri "açık bir yalan ve işgale hizmet eden propaganda" diye niteledi.
İşgal basınına göre Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir, "Aşama iki" olarak adlandırılan kara saldırısının hazırlıklarını tamamladı. İşgal hükümeti, 320 bini aşkın Filistinlinin evlerinden zorla çıkarıldığını ve bunun kara saldırısının önünü açtığını duyurdu.