Coronavirus vaka sayıları bugün de düştü

Sağlık Bakanlığı Coronavirus nedeniyle son 24 saatte 37 bin 312 vaka görüldüğünü, 353 kişinin ise vefat ettiğini duyurdu.
Bakanlıktan yapılan açıklamada son 24 saatte 268 bin 893 Covıd-19 testi yapıldı, 37 bin 312 kişinin testi pozitif çıktı, 353 kişi hayatını kaybetti.
Ağır hasta sayısı 3 bin 563 oldu. 48 bin 27 kişinin Covıd-19 tedavisinin sona ermesiyle iyileşen sayısı 4 milyon 121 bin 671'e yükseldi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Samsun'un Tekkeköy ilçesinde tavuk yedikleri için rahatsızlanan firma ve fabrika işçilerinin sayısı 213'e çıktı.
Şanlıurfa Çölyak Dernek Başkanı ve Çölyak Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, 9 Mayıs Dünya Çölyak Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, 22 yıldır glutensiz beslenen çölyaklı bireylerin yanında olduklarını ve bu mücadelenin sadece bir gün değil, 365 güne yayıldığını vurguladı.
Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Radyoloji Birimi, yapay zeka destekli ikinci MR cihazının hizmete girmesiyle birlikte önemli bir dönüşüm yaşadı.
Aile Hekimi Dr. Yavuz Selim Sılay, 9 Mayıs Dünya Çölyak Farkındalık Günü vesilesiyle çölyak hastalığının tanımı, nedenleri, belirtileri ve tedavi yöntemleri hakkında önemli bilgiler verdi.