Mersin gençlik kampı için Ankara’dan gelen 2 öğrenci hayatını kaybetti, 1'i ağır yaralı

Gençlik kampı için Ankara’dan gelip mersindeki denize giren 17 yaşlarındaki iki öğrenci boğularak hayatını kaybetti. Bir öğrencinin ise durumunun ağır olduğu bildirildi.
Gençlik kampı için Ankara’dan gelip mersindeki denize giren 17 yaşlarındaki iki öğrenci boğularak hayatını kaybetti. Bir öğrencinin ise durumunun ağır olduğu bildirildi.
Ankara'dan Silifke ilçesi Susanoğlu Mahallesi'ndeki Gençlik Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yıldırım Beyazıt Kampı'na gelen öğrencilerden bazıları yüzmek için denize girince rüzgârlı ve dalgalı olumsuz hava şartlarına yakalandı.
Öğrencilerden 17 yaşındaki M.E.A. ile 16 yaşındaki C.E.K. kurtarılamayarak hayatını kaybederken 17 yaşındaki A.B. ise yapılan ilk müdahalenin ardından Mersin Şehir Hastanesine sevk edildi. Yoğun bakıma alınan gencin durumunun ağır olduğu bildirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Psikolojik Danışman Safiye Akgül, Mardin’in Artuklu ilçesinde biorezonans yöntemiyle sadece tek seansta sigarayı bıraktıran tedavi yaparak, yöntemin hem doğal hem de acısız olduğunu belirtti. Akgül “Hedefimiz sadece sigarayı bıraktırmak değil, kişilere sağlıklı ve bağımsız bir yaşam sunmak.” dedi.
Aile Hekimi Dr. Yavuz Selim Sılay, modern tıbbın sınırlı kaldığı alanlara dikkat çekerek hacamat, sülük ve doğal beslenme gibi geleneksel yöntemlerin bilimsel olarak desteklenip halk sağlığına entegre edilmesi gerektiğini vurguladı.
Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Bünyesinde sigarayı bırakma polikliniği açıldı.
Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleştirilen başarılı bir operasyonla, uzun süredir burun tıkanıklığı, nefes darlığı ve baş ağrısı yaşayan hasta sağlığına kavuştu.