Son 24 saatte Coronavirus’ten ölenlerin sayısı 5 bini geçti
Gün geçtikçe bilançosu ağırlaşan Covid-19 salgınında son 24 saatte 67 bin 593 yeni vaka tespit edilirken, ölenlerin sayısı 5 bin 18’e ulaştı.
Dünya Coronavirus salgınıyla mücadele ediyor. Son bir aydır dünyanın birinci gündemi küresel hale gelen Covid-19 salgını. Dünya Sağlık Örgütü’nün ‘pandemi’ olarak kabul ettiği virüs salgını hızla yayılıyor.
Vaka sayısının bir milyon 340 bin 455’e yükseldiği salgında, son 24 saatte 67 bin 593 yeni vaka tespit edildi.
Her geçen gün bilançonun ağırlaştığı salgında dünya geneli ölenlerin sayısı 74 bin 442’ye ulaşırken, son 24 saatte ölenlerin sayısı ise 5 bin 18’e çıktı. En fazla ölümler İtalya’da yaşanırken, hastalığın en fazla bulaştığı insan sayısının olduğu ülke ise ABD oldu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Şırnak Cizre’de 3 yıldır şiddetli kasık ağrısı çeken 18 yaşındaki gencin kasık fıtığı, doktor tarafından yapılan detaylı fiziki muayeneyle tespit edildi ve Azad Yaşar ameliyatla tedavi edildi.
Şırnak'ın Silopi’de trafik kazası geçiren 20 yaşındaki Ramazan B’nin gerekli cerrahi malzemelerin eksikliği nedeniyle ameliyata alınamayarak Diyarbakır’a sevk edildi.
Mardin Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne ilk defa kazandırılan ve halka daha iyi hizmet verilmesine büyük katkı sunacak olan dental tomografi cihazı hizmet vermeye başladı.
Uzman Klinik Psikolog Tuğçe Tuncay, kumar bağımlılığının son yıllarda yaygınlaşmasında internet ve telefonlar üzerinden kumara kolay erişimin etkili olduğunu belirterek, kayıpları geri kazanma düşüncesinin kişileri daha büyük borçlara sürükleyebildiğine dikkat çekti.