Adıyaman Belediye Başkanı ekibiyle değerlendirme toplantısı yaptı

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.
Adıyaman Belediyesi tarafından sürdürülen projelerin konuşulduğu toplantıda başkan yardımcılarını ve birim müdürlerini tek tek dinleyerek sürdürülen ve planlanan çalışmalar hakkında bilgiler alan Kılınç, hedeflerinin sorunlarından arındırılmış bir Adıyaman olduğunu dile getirdi.
Toplantı sonunda değerlendirmede bulunan Kılınç, “Adıyaman’ımız için daha yararlı hizmetler ortaya koyabilmek adına başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptık. Halkımıza daha iyisini hizmetler sunabilmek için eksiklerimizi tespit edip şehrimizin geleceğini planlamaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ankara’da ANFİDAP öncülüğünde düzenlenen “Anadolu’dan Meclis’e, Meclis’ten Gazze’ye; Gazze’ye İnsani Koridor” yürüyüşüne katılan HÜDA PAR Milletvekilleri, Gazze’deki açlık ve insani kriz karşısında İslam ülkelerine "bedeli ne olursa olsun" insani koridoru açma çağrısı yaptı.
HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanı Mustafa Yetiş, il yönetimiyle birlikte Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Kasım Turgut'u makamında ziyaret etti.
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Antalya'da gerçekleştirdiği temaslar kapsamında vatandaşlarla, sivil toplum kuruluşlarıyla ve meslek örgütleriyle bir araya geldi.
HÜDA PAR Dış İlişkiler Başkanı Hüseyin İmir, siyonist rejimin Gazze'yi topyekûn işgal planına tepki gösterdi.