Bakan Çavuşoğlu'ndan Japonya'ya başsağlığı mesajı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Japonya'da meydana gelen sel ve heyelan felaketinde hayatını kaybedenlere başsağlığı diledi.
Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaşımda bulunan Bakan Çavuşoğlu, "Japonya’da meydana gelen sel ve heyelan felaketinde çok sayıda can kaybı olması bizi derinden üzdü. Dost Japonya halkına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.(İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Diyarbakır ziyaretinde, terörsüz Türkiye sürecine yönelik halkın umudunu ve coşkusunu gördüğünü belirterek, yürütülen çalışmanın Türkiye’nin geleceğini güvence altına alacak bir olgunlukla ilerlediğini söyledi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Diyarbakır'da sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileriyle bir araya geldi. Görüşmede barış süreci, toplumsal birliktelik ve çatışmasızlık ortamının kalıcı hale gelmesi yönünde önemli mesajlar verdi.
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, TBMM’de yaptığı açıklamada Gazze’deki ateşkesin direnişin zaferi olduğunu belirtti.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu üyeleriyle birlikte Diyarbakır'a gerçekleştirdiği temaslar kapsamında, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.